torstai 16. helmikuuta 2017

Tunnelmalliset narupallovalot

Vielä olisi parit joululahjat päivittämättä tänne blogin puolelle ja nämä on yhdet niistä. Tein kahdelle hyvälle ystävälleni joululahjoiksi tällaiset narupallovalot. Olen tehnyt tällaiset myös itselleni aiemmin ja koska ystäväni olivat toivoneet minun tekevän heille tällaiset niin nyt ennen joulua sain vihdoin aikaiseksi.





Toiselle ystävälleni tein vihreät pallot, koska vihreä on ehdottomasti hänen lempivärinsä. Näistä tuli jotenkin tosi kivat ja raikkaat.






Toisista valoista taas tein värikkäämmät ja niistäkin tuli kyllä tosi kivat.




Näiden pallojen pyörittely ei kyllä ole mitään erityisen rentouttavaa ja nautinnollista puuhaa, mutta kyllä näitä muutamat aina välillä pyörittelee. Sotkuista puuhaa tämä on myös tai ainakin minä onnistuin sotkemaan jonkin verran.

Leikkasin puuvillalangasta sopivan mittaisia pätkiä, kastelin vesi-Erikeeper-seoksessa ja kieputin vesi-ilmapallojen päälle. Kun pallot oli kokonaan kuivuneet niin puhkoin ilmapallot sisältä pois ja laitoin pallot Ikeasta ostettuun pattereilla toimivaan led-valosarjaan kiinni. Näihin laitoin ehkä vähän turhan paljon liimaseosta päälle, koska kuivuneisiin palloihin jäi jonkin verran ylimääräistä liimaa, mutta ainakin pallot kovettuivat kunnolla.

Nämä ovat kivat ympäri vuoden vaikka parvekkeella kesäiltoina ja nyt iltaisin kun vielä pimeää.


Mitäs tykkäätte? Onko teillä vielä tunnelmavaloja vaikka kevät jo pian kolkuttelee ovella?

2 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään, tykkään! Ihanan värisiä ja pyöreitäkin vielä :). Itekin tahtoisin noita tehdä, mutta jäänyt aina tekemättä, kun epäilen, etten saisi niistä noin kauniin pyöreitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Rohkeasti vain kokeilemaan, ei oo vaikeaa. :) Jotkut vesi-ilmapallot on jo puhallusvaiheessa ihan sellasia soikeita ja niitä en sit vaan oo käyttäny, uus pallo vaan kehiin. Ja oon huomannu et kun puhaltaa tarpeeks vähän ilmaa niin ne pysyy pyöreinä. :)

      Poista