sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Viikon lista (5/52) - Asioita, joista olen kiitollinen tällä viikolla


Asioita, joista olen kiitollinen tällä viikolla:♥ Minulla on puoliso, joka tukee minua vaikeinakin hetkinä
♥ Minulla on koti, jossa viihdyn (ja askarteluhuone♥)
♥ Minulla on ystäviä, jotka ovat tukenani ja joiden kanssa voi olla oma itsensä
♥ Minulla on työ, josta nautin ja joka tuntuu omalta
♥ Vapaat viikonloput
♥ Oma aika
♥ Uusi tietokone ja toimiva netti
♥ Blogi
♥ Ihanat muistikirjat + päiväkirja, joihin voi purkaa ajatuksia
♥ Mahdollisuus olla vain ja nauttia kauniista asioista
♥ Olen kiitollinen elämästä
♥ Arjen pienet hetket
♥ Aurinko

(kuva pinterestistä)


Tällä viikolla mietin näitä kiitollisuusasioita ja tajusin jälleen, kuinka kiitollinen olen siitä, että elämässäni on asioita, joista saan nauttia ja ihmisiä joihin turvata vaikeina hetkinä. Tykkään miettiä asioita, joista olen kiitollinen, koska ne usein unohtuvat kaiken kiireen ja arjen keskellä ja kuitenkin on hyvä muistuttaa itseäänkin siitä, että hyvät asiat eivät ole itsestäänselvyyksiä. Elämästä ei voi koskaan tietää ja on hyvä muistaa olla kiitollinen pienistäkin asioista ja myös sanoa puolisolleen/perheelle/ystävilleen kuinka arvostaa heitä ja heidän apuaan. Tarvitsen etenkin vaikeina hetkinä elämääni kauniita asioita, inspiraatiota, värejä, ystäviä ja omaakin aikaa, joista saan voimaa.

Mistä te olette tällä viikolla olleet kiitollisia?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitollisuus on minunkin mielestä tärkeää ja usein arjessa se unohtuu. Minun kiitollisuuslistaani voisi kuulua muuten samat asiat, kuin sinulla, mutta minulla ei ole uutta tietokonetta enkä kovasti kirjoittele päiväkirjaan. Lisäisin listaani vielä ihanan teinityttäreni. Opetellaan huomaamaan pieniä juttuja arjessa, joista voi olla kiitollinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Varsinkin vaikeina hetkinä tykkään miettiä, että mikä kaikki onkaan hyvin. Ja muutenkin nauttia pienistäkin hyvistä asioista, joita varmasti on jokaisessa päivässä. :) välillä täytyy tehdä enemmän töitä itsensä kanssa, että muistaa ajatella positiivisemmin, mutta olen pyrkinyt muuttamaan sitä omaa ajattelutapaa positiivisemmaksi. :)

      Poista