maanantai 29. tammikuuta 2018

Valmistautumista ♥


Virkattu pajuneliö


Tammikuu alkaa olla lopuillaan ja täällä aletaan elellä jännittäviä aikoja sillä äitiysloman alkuun on enää muutama päivä. Ei enää montaa viikkoa jäljellä ja meitä on kahden sijaan kolme. ♥ Täällä on käsitöiden rintamalla valmistunut aika paljon minikokoisia asioita viime aikoina, joita ajattelin teillekin hieman esitellä. Aloitan näillä peitoilla, koska vauvan peitot on ♥. 

Pajuneliö Blend Bamboo

Pajuneliö Blend Bamboo

Hillityn värinen virkattu peitto on syntymässä pajuneliöistä ja Blend Bamboo langasta. Toivon kovasti saavani peiton valmiiksi ennen pikkuisen syntymää, onneksi tässä on vielä hetki aikaa virkkailla. 


Neulottu vauvan peitto

Neulottu vauvan peitto neliöistä

Tämä neulottu peitto me ollaan itseasiassa tehty yhdessä. Tämä on ollut valmiina jo pitkään, odotellut vain käyttäjänsä saapumista ja toiminut samalla tietynlaisena haavepeittona, johon on kudottu joukkoon paljon toivoa, uskoa ja rakkautta. Tässä lankana Dropsin Baby Merino. 

Viime syksy oli blogissa kovin hiljainen ja osaltaan sitä selittää tämä pian syntyvä pikkuinen. Pitkään olin aivan äärettömän väsynyt ja päivät meni töissä käydessä ja illat nukkuessa, jotta jaksoi taas aamulla herätä töihin. Väsymyksen lisäksi bloggaamista vaikeutti myös koko syksyn vaivanneet kovat päänsäryt, jolloin ei kyllä koneella puuhastelu juurikaan innostanut. Pahimmalta pahoinvoinnilta sentään olen säästynyt, selvisin vain muutaman viikon etovalla ololla, mutta oksentanut en ole kertaakaan. Nyt olen ollut pari viikkoa kotona rauhoittelemassa supistuksia ja koittanut saada pidettyä verenpaineet kurissa. Nyt on ollut aikaa ja energiaakin tehdä keskeneräisiä töitä valmiiksi ja valmistautua rauhassa tulevaan. Blogissa luvassa siis ainakin vauvanhuuruisia käsitöitä. 

Minulla on sellainen olo, että tästä vuodesta on tulossa aika huikea. ♥ 
Miten sinun vuotesi on lähtenyt käyntiin? 


8 kommenttia:

 1. Kauniita peittoja ja varmasti lämmittävät pientä tulokasta! <3 Itselläni oli sama, että blogi hiljeni, kun yritin pysyä arjessa ja selvitä raskauden tuomasta pahoinvoinnista, väsymyksestä, kivuista ja ennenaikaisista supistuksista. Sitä hehkeää keskiraskautta minulla ei koskaan ollutkaan, enemmän tämä viimeinen kolmannes on ollut helpompi ja nautittavampi, vaikka erinäisiä oireita on vaikka muille jakaa! Mutta tsemppiä, kyllä se olo vähän jossakin kohtaa edes hetkeksi helpottaa, viimeistään sitten, kun saa sen pienen nyytin syliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.<3 Minullakaan sitä hehkeää keskiraskautta ei kyllä ole ollut, nyt tosiaan ollut vähän helpompaa kun on saanut olla kotona ja ottaa rauhassa. :) Tsemppiä myös sinulle!<3

   Poista
 2. Tsemppiä lopppmetreille! Olipa kiva lukea kuulumisia sinulta. Tuolla peitolla on kaunis tarina!

  VastaaPoista
 3. oi ihana tuo peitto <3 :) Peukkuja loppuun ja oikein ihanaa vauva-arkea teille :)

  VastaaPoista
 4. Peukkuja täältäkin ja ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Hei! Osallistuit Vuosi väriterapiaa-haasteeseen ja näin haasteen päätteeksi onnetar suosi Sinua arvonnassa. :) Ilmoitatko sähköpostiini m.i.r.u87@jippii.fi suosikkivärisi, jotta tiedän mitä värejä kasaan käsityötarvikkeita sisältävään pakettiin. Ilmoitathan myös yhteystietosi, jotta paketti löytää oikeaan osoitteeseen.

  Kauniita kevätpäiviä toivotellen, Mira/ Sirpukan solmuissa

  VastaaPoista