tiistai 2. tammikuuta 2018

Joulun villasukat

Heippa!

Joulu on ohi ja uusi vuosikin jo vaihtunut. Täällä vietettiin melko tehokasta some-lomaa samalla kun lomailin muutenkin. Joulusta minulla ei poikkeuksellisesti taida olla edes yhtään valokuvaa. Vietimme joulun perheen ja läheisten kanssa hyvin syöden, pelaillen ja jutellen. Oikein mukava joulu siis. Palaan kuitenkin jouluun vielä sen verran, että esittelen nämä jouluksi valmistuneet villasukat. Kyllähän näitä hyvin voi vieläkin käyttää vaikka melko jouluisen väriset ovatkin.

Jouluiset Anelmaiset

Näiden jouluisten Anelmaisten tekoon menikin sitten aikaa enemmän kuin kehtaa edes myöntää. Näidenhän piti valmistua jo edelliseksi jouluksi, mutta sairastelun ja kaiken muun takia toinen sukka jäi roikkumaan ja sain nämä valmiiksi vasta täksi jouluksi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan kuitenkin, eikö?

Jouluiset Anelmaiset

Tykkään sukista kovasti, vaikka mallina nämä Anelmaiset eivät olleetkaan lempisukkani tehdä. En tiedä miksi, mutta jokin näiden tekemisessä tuotti hankaluuksia noin ajatuksen tasolla. Käytännössä melko helpot tehdä eikä suuria murheita aiheuttaneet, mutta jostain syystä tekeminen oli kovin vaikeaa. Voi olla, että olin jo ehtinyt aiheuttaa olon itsekin "pitää saada valmiiksi"-ajattelulla, jolloin tuntuivat työläämmiltä, en tiedä. Lopputulokseen olen joka tapauksessa tyytyväinen ja sain jouluksi ihanat sukat. 

Uusi vuosi on täällä ja siitä tuleekin varmasti jännittävä ja tuo mukanaan paljon uutta. Lupasin jo aiemmin ja lupaan nytkin, että palaan asiaan ihan lähipäivinä. Olen tässä koittanut vähän hahmotella tätä vuotta myös blogin osalta, mutta mitään tarkkaa suunnitelmaa en ole tehnyt, enkä aio ottaa suuria paineita bloginkaan osalta. Aion noin muutenkin kiinnittää huomiota siihen etten vaatisi itseltäni niin kovasti ja keskittyisin nauttimaan hetkestä ja olemaan murhetimatta asioista. 

Ihanaa tätä vuotta kaikille! Miten teidän vuosi on alkanut? Oletko tehnyt jotakin uuden vuoden lupauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti