sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Baby Sophisticate

Moikka!

Juhannus alkaa olla taputeltu ja mun neljän päivän miniloma lopuillaan. On ollut ihana viikonloppu, pääsääntöisesti kotona ollaan oltu, rentouduttu ja syöty hyvin. Heitinpä talviturkinkin vihdoin pois, lämpimänä kesäiltana hyvän treenin jälkeen. 

Jokin aikaa sitten sain vihdoin pääteltyä tämän pikkuisen villatakin ja nyt sain sen kuvattuakin.


 Olen tehnyt aiemmin jo yhden version tästä söpöstä villatakista, mutta nyt mieleni teki tehdä uusi. Viimeksi tein tämän Novitan Isoveljestä ja tällä kertaa lankana oli Novitan Jenika kun ei Isoveljeä varastoissa ollut. Halusin kokeilla myös kuinka tuo akryylilanka toimii tällaisessa työssä vaikken yleisesti ottaen akryylilankojen suuri ystävä olekaan, pidän enemmän luonnollisemmista materiaaleista. Onhan lanka pehmeää ja ihanan paksua, mutta kyllä vain mieluummin valitsisin neulevaatteisiin vaikka merinovillalankaa. Lanka oli joutuisaa neuloa ja neule valmistuikin melko nopeasti. Napit on ebaystä tilattu ja handmade-merkki muistaakseni Paapon verkkokaupasta. 
Todella hyvä suomenkielinen ohje löytyy Äidin lintu-blogista.


 Tein takin pienemmän ohjeen mukaan, kuten viimeksi Isoveljestä ja koska tämänkertainen lanka on paksumpaa tuli takistakin luonnollisesti vähän isompi. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi varmasti ollut ihan viisasta lisätä pituuteen muutama sentti, mutta nyt se on kutakuinkin samoilla kerrosmäärillä tehty kuin ohjeessakin. Koosta en tällä hetkellä osaa enempää kertoa, täytyisi päästä sovittamaan neuletta jonkun pienen ihmisen päälle. :) 
Tykkään kovasti tästä mallista ja luulenkin, että vielä joskus teen kolmannenkin neuleen tällä ohjeella. Ohje on myös mukavan helppo eikä vaadi ihan kokoaikaista keskittymistä joten onnistuu hyvin myös telkkaria katsellessa.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti