perjantai 23. marraskuuta 2018

Kototekoja - Ihanasti itse tehty

Sanna Suonpää-Kototekoja - ihanasti itse tehty
Kirja saatu arvostelukappaleena Tammi Kustannusosakeyhtiöltä.Tykkään kovasti erilaisista käsityökirjoista ja niitä löytyykin tuolta hyllystä jo useampia. Sainkin aiemmin syksyllä mieluisaa postia, kun postiluukusta tipahti blogisisareni Sannan kirja Kototekoja-ihanasti itse tehty. Ja ihanahan se on! Kuvat ovat kauniita ja kirjassa on paljon ohjeita ja inspiraatiota. 

"Siinä missä kotoilija vetää villasukat jalkaansa, rentoutuu ja nautiskelee, kototekoilija tekee. Kototekoilijan tapaa vain hyvin harvoin kotisohvalta istuskelemasta. - Ainakaan ilman kutimia tai virkkuukoukkua" 

Sanna Suonpää - Kototekoja-ihanasti itse tehty

Kirja on jaettu viiteen eri osa-alueeseen: Kaunista ylle, Ihana arki, inspiroiva juhla, Tyylikkäästi tallessa, Koti kauniiksi ja Ihanasti mukana. Ohjeita on eritasoisia, helpoista hieman enemmän vaativiin töihin.

Kirjan ohjeissa on käytetty luovasti erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, myös ekologisuus on huomioitu kivasti ja kirjan lopussa onkin vinkkejä kestävään kototekoiluun. 

Itse ihastuin kovasti ohjeisiin, joissa oli käytetty nahkapaperia ja korkkikangasta, niitä ajattelinkin jossain vaiheessa kokeilla ja tehdä esimerkiksi säilytyspussukoita. Myös virkkausohjeet innostivat kovasti tekemään mm. lisää siivousliinoja. 

Sanna Suonpää - Kototekoja-Ihanasti itse tehty


Suosittelen kyllä tutustumaan kirjaan. Täältä löytyy varmasti vinkkejä ja inspiraatiota vaikka itse tehtyihin joululahjoihin. Ja kirja itsessään on ihana joululahjana jollekin kototekoilijalle! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti