torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukortit 2017

Heippa!

Jouluun on enää 10 päivää! Ihan käsittämättömän nopeasti on mennyt tämä syksy. Vihdoin täällä on myös lunta, joka kummasti kyllä piristää mieltä kaiken pimeyden ja sateiden jälkeen. Kunpa lunta olisi vielä joulunakin! Odotan kovasti lomaa pitkän ja rankankin syksyn jälkeen. Ensi vuonna onkin luvassa kaikkea uutta ja jännittävää, johon palaan myöhemmin.

Olen ehkä vähän myöhässä näiden joulukorttien kanssa täällä blogissa liikkeellä, vaikka nämä valmiina ovatkin olleet (kerrankin) ajoissa. Tein näistä osan valmiiksi jo lokakuussa. Osasta on puuttunut pientä hienosäätöä ja viimeistelyä ja nyt sain ne tehtyä kaikki loppuun. Kuvat eivät kylläkään ole parhaat mahdolliset, sillä vaikka ulkona lunta onkin niin kuvaamiseen on auttamattomasti liian vähän valoa, kyllä te tiedätte. ;)

Nämä ovat hyvin yksinkertaisia, helppoja ja nopeita tehdä. Pohjana ruskea valmis korttipohja, valkoinen osa leikattu ihan vain valkoisesta kartongista ja pienempi ruskea pala on kuviopaperia, jossa lukee "hyvää joulua". Kuviot olen ostanut jo viime vuonna Prismasta. Kuviot kiinnitin korttiin sellaisilla pienillä tarratyynyillä, jotta sain kortteihin vähän kolmiulotteisuutta.


Yksinkertaiset ja helpot joulukortit

Helpot ja nopeat joulukortit


Yksinkertaisempien korttien lisäksi tein pari suklaakorttia, joissa yhdistyy kätevästi kortti ja pieni muistaminen. Ohjeita tällaisiin kortteihin löytyy googlettamalla moniakin. Nämä ovat vähän sovellettu monesta eri ohjeesta. 

Itse tehdyt suklaajoulukortit

Suklaajoulukortti, yksinkertainen koristelu

Suklaajoulukortti, sisätasku

Kortin sisällä olevaan taskuun mahtuu juuri sopivasti Fazerin suklaalevyt. Näihin laitoin muistamisiksi ihan perinteiset levyt Fazerin sinistä. Koristelin kortit hyvin yksinkertaisesti, mutta näistähän saa halutessaan todella näyttäviä koristelemalla runsaammin. Sisältä ei ole valitettavasti parempia kuvia, sillä ehdin näihin jo kirjoitella sisälle ja jotta pysyisivät vielä salassa saajilta pienen hetken niin jouduin rajailemaan aika rankasti. 

Suklaakorttien lisäksi tein vielä kynttiläkortteja, joihin itseasiassa olisi ohjettakin, joten laitan tähän vain pari kuvaa ja kirjoittelen näistä ihan oman postauksen ohjeen kera. Näitä ehtii hyvin vielä tehdä vaikka viime hetken muistamisiksi, sillä nämä ovat todella helppoja ja nopeita. 

Helppo ja nopea kynttiläkortti

Yksinkertainen kynttiläkortti

Palaan kynttiläkortteihin siis vielä omassa postauksessaan ohjeen kera.Lähetätkö tai annatko sinä joulukortteja? Teetkö kortit itse vai ostatko valmiita kortteja? 

Ihanaa torstaita juuri Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti