tiistai 24. tammikuuta 2017

Varrelliset huovutetut tossut vauvalle

Heippa!

Tänään olisi aika palata hieman jouluisiin tunnelmiin, sillä vuorossa on lahjaksi tehdyt vauvan huopatossut.

Pitkään to do-listalla olleita huopatossuja tein itseasiassa kahdet joululahjoiksi, nämä vauvalle sopivat ja toiset aikuisten koossa äidille. Tänään vuoron saa nämä pienemmät, palaan niihin isompiin toisessa postauksessa myöhemmin.Varsiin käytin Dropsin Baby merino lankaa, joka on aivan mielettömän ihana lanka neuloa, niin pehmeää ja kaunista. Teräosat on neulottu Novitan Joki-langasta. Neuloin ensin teräosan ja huovutin pesukoneessa muutaman pyyhkeen kanssa ja venytin muotoonsa heti koneesta tullessa. Teräosien kuivuessa neuloin varret ja lopuksi ompelin varret kiinni käsin, pienin pistoin niin, että varsi varmasti pysyy kiinni teräosassa.


Näitä oli mukava tehdä, niin kuin nyt vauvan asusteita yleensä kun valmistuvat niin nopeasti. Sopii hyvin minunkin kärsivällisyydelleni tällaiset pienet työt, joita on helppo ja nopea tehdä. Ja ovat usein vielä kovin suloisia.


Pahoittelut kuvien laadusta, joulun aikaan kuvatessa oli kovin pimeää ja kuvaaminen hieman haasteellista. Mutta onneksi kohta on taas kesä ja valoisaa!


Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti