torstai 1. kesäkuuta 2017

Virkatut unipuputHeippa!

Nämä ihastuttavat unipuput on ollut virkattuina jo melko pitkään, ne ovat odottaneet tuolla muiden valmiiden töiden kanssa aikaansa tulla kuvatuiksi, jotta pääsisivät blogin puolelle.Vaaleanpunaisen pupun ohje on ihanasta Life with Mari-blogista täältä. Tein vaaleanpunaisen pupun blogin ohjeen mukaan, mutta tuossa sinisävyisessä sovelsinkin sitten jo oman pään mukaan.
Pupujen päätä ommellessa täytyy olla kärsivällinen ja muistaa ommella pää niin tiukasti kiinni, ettei se varmasti pääse irtoamaan pienien käsien tutkiessa unikaveria. Mitään helmiä  tai vastaavia ei tietenkään kannata tällaisiin töihin kiinnittää, vaan silmät ja nenä kannattaa kirjoa työhön.Sinisen pupun pää on muuten samalla ohjeella tehty kuin vaaleanpunaisenkin pupun, mutta kerroksien ja silmukkamäärien kanssa olen vähän kikkaillut saadakseni päästä pienemmän. Tuon "riepu"-osuuden olen virkannut myös oman pään mukaan pylväitä ja ketjusilmukoita käyttäen. Kirjoitan siihen tarkemman ohjeen ja julkaisen sen täällä myöhemmin. Pupu on kokonaisuudessaan aika paljon pienempi kuin vaaleanpunainen ystävänsä.

Molemmat puput on virkattu Blend Bamboosta, joten ovat ihanan pehmoisia pienen ihmisen käsiin ja ihoa vasten ja tarvittaessa myös helposti pestävissä.

Oletko virkannut unipupuja tai muita suloisia ystäviä omille tai ystävien/tuttujen lapsille?

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti pian saapuu myös kesä!

4 kommenttia:

  1. Ihana! Kun minä vähän tässä saan kohennettua virkkaustaitojani, olisi ihana tehdä veljentytölle tuommoinen suloisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti tekemään vain! Nämä on onneksi aika helppoja tehdä eikä kummempia erityiskikkailuja vaadita. :)

      Poista