keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Virkatut pikkukorit

Heippa!

Virkkailin jo aiemmin keväällä tällaiset pienet korit, jotka ovat kovin käteviä kaikenlaisten pienten tavaroiden säilyttämiseen. Tällaiset pienet työt ovat kivoja tehdä, koska ne valmistuvat niin nopeasti.

Virkattu kori, virkkaus
Virkattu kori, virkkaus


Käytin näihin koreihin lankavarastostani jotakin jämälankaa, josta oli vyöte jo mennyt hukkaan.

Virkattu kori, virkkaus
Virkattu kori, virkkaus


Juhannuskin oli ja meni jo, en käsitä mihin koko kesäkuu on kadonnut. Käsityöt on jäänyt nyt vähän taka-alalle kesän aikana, kun olen vapaa-ajalla vain oleillut tai piirrellyt ja kirjoitellut uutta kalenteriani kuntoon. Ajattelin sitäkin täällä hieman esitellä kunhan saan vielä vähän sitä viimeisteltyä. Minulla alkaa kesäloma vajaan kahden viikon päästä, jolloin toivottavasti on aikaa vähän enemmän käsitöille ja kaikelle muulle kivalle! Toivottavasti olisi myös aurinkoisia ilmoja loman aikana niin voisi nautiskella ulkoilustakin ihan eri tavalla. Olisi ihanaa pitää pienet kesäillanistujaiset ja nauttia hyvästä seurasta, ruoasta ja kesästä.

Mukavia kesäpäiviä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Oi miten on kauniit Suomi100 henkiset korit :) Itsekin tykkään virkkailla pikkuisia juttuja, mutta mielenkiinto loppuu kesken isoja virkkaillessa. Mulla on mattoa varten ontelokude hankittuna, mutta saa nähdä kuinka kauan se on tuolla jemmassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) isommat työt meinaa minullakin aina vähintäänkin venähtää ikuisuusprojekteiksi tai jäädä kokonaan kesken, mutta tällaisia pienempiä töitä tulee kyllä tehtyä useammin. :) Kyllä se sieltä valmistuu, välillä pitää vaan vähän tarvikkeiden marinoitua kaapissa ennen käyttöä. ;)

   Poista
 2. Tämä on hauska projekti! Jaoin kavereille Facessa, koska näitä voisi käyttää vaikka missä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Näitä on kyllä kiva tehdä kun ovat niin nopeita ja monikäyttöisiä. :)

   Poista
 3. Käteviä pieniä pussukoita! Näyttävät vielä sopivan jämäköiltä että pysyvät pystyssä! Kuvittelisin että olisivat käteviä esimerkiksi myös kutimensäilytykseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos. :) Nämä on kyllä käteviä ja tosiaan melko jämäköitäkin joten hyvin pysyvät pystyssä. :)

  VastaaPoista