lauantai 19. maaliskuuta 2016

Neulottu pupu

Heippa!

Pääsenpäs vihdoin esittelemään teille valmistuneen työn, jonka aloitin jo varmaan vuosi sitten. Valmiinakin se on ollut jo pienen hetken, odottanut toimivaa nettiä tuolla omalla paikallansa. Bongasin tämän söpöläisen muistaakseni pinterestistä ja pakko oli ostaa ohje ja saada tällainen itselle tehtyä!


Tämä on kyllä sellainen työ johon olen itse todella tyytyväinen. Ensimmäinen neulomani hahmo ja ensimmäinen englannin kielisestä ohjeesta tehty isompi työ. Ohje on ostettu täältä, Mary Jane´s TEAROOM -verkkokaupasta, josta ohjeen sai ladattua koneelle ja tulostettua. Ihastuin muihinkin kaupasta löytyviin ohjeisiin ja olenkin tässä pohdiskellut, että minkäköhän sitä seuraavaksi ostaisi. Kovasti jo mieli tekisi uutta tämän kaltaista projektia.


 Hieman jouduin kyllä ohjeen kanssa säätämään kun lankana minulla tässä on 7-veljestä ja ohjeessa oli jotakin ihan muuta. Paita on muuten ohjeen mukaan tehty, mutta kuvioinniltaan omasta päästä lähinnä langan riittävyyden takia. Nyt näin jälkiviisaana voin kyllä todeta, että jokin vähän ohuempi lanka olisi kyllä ollut parempi, varsinkin vaatteet olisivat varmasti laskeutuneet kauniimmin mikäli lanka olisi ohuempaa. 


Sopiva paikka hänelle löytyi olohuoneen heinäseivästikkailta, lyhtyjen vierestä. Hän saa kunniatehtävän toimittaa meidän kodin toisen pääsiäispupun virkaa, vaikkakin vaatteet hänellä onkin ennemmän jouluiset kuin pääsiäiseen sopivat. :D Ehkäpä hän saa tulevaisuudessa toiset vaatteet, kesäisemmät kenties?

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!
 

1 kommentti: