sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Viikon lista (8/52) - Viisi käsityöhaavetta

Yksi viikko hujahti ohi sellaista vauhtia, että viikon listakin jäi päivittämättä, mutta ei hätää, nyt jatketaan.

Tällä viikolla listailin käsityöhaaveita. Nämä on sellaisia, jotka voisivat olla ja tavallaan ovatkin to do-listalla, mutta joista tiedän että ei nyt ainakaan ihan lähiaikoina tule toteutukseen joten haaveillaan siis hetki:


♥ iso peitto isoäidinneliöistä

♥ neulottu villatakki/paita/mekko itselle

♥ virkattu/neulottu kastemekko

♥ ommeltu tunika itselle

♥ pehmeä neulottu kaulahuivi


kuvat PinterestistäMillaisia käsityöhaaveita teillä on? Onko jokin työ ollut haaveissa erityisen pitkään?
2 kommenttia:

  1. Tuommoinen isoäidinneliöistä tehty värikäs peitto olisi kyllä kiva! Joskus minäkin olen käsityöhaaveitani listannut, mutta lista alkoi olla niin pitkä, että luovuin sen päivittämistä :D. Tällä hetkellä yksittäisten mallien sijaan pikemminkin haaveenani on useamman vuoden aikana kerätyn käsityövaraston vähentäminen tavalla tai toisella. Vuosi väriterapia-haasteeseen osallistuminen on onneksi auttanut siinä jonkin verran, vaikkakin täytyy tunnustaa - olen muutaman kerran repsahtanut ostamaan lisää kangasta ja lankoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin käsityöhaavelistani on kyllä melkoinen, välillä tuntuu ettei kaikkia edes muista mitä on halunnut tehdä. :D varastojen tyhjennys on ollut mullakin projektina tässä jo pidempään, mutta välillä aina tulee hairahdettua ja ostettua lisää lankaa.:)

      Poista