tiistai 10. huhtikuuta 2018

Hapsulaukku ja rusettiponnarit

Heippa!

Kevät taitaa vihdoin olla täällä, valoa, aurinkoa ja lämpöä on jo kovasti odoteltukin. On ihanaa päästä vaunuilemaan tuonne aurinkoon loskan ja vesisateen sijaan. Täällä on edelleen elelty vauvakuplassa ja käsitöitä ei ole ihan entiseen tapaan valmistunut. Jotain sentään olen saanut tehtyä jopa valmiiksi asti. Päästiin sunnuntaina juhlimaan synttäreitä ja tietysti ihanalle sankarille piti keksiä sopiva lahja, joten koukulle pääsi vaaleanpunainen hapsulaukku ja rusettiponnarit. 


Virkattu hapsulaukku lapselle
Kuva: Waldemar Dziok

Vaalenpunainen hapsulaukku lapselle

Virkattu hapsulaukku lapselle

Laukkuun löytyy Prinsessajuttu-blogista hyvä ohje. Otin ohjeesta mallia, mutta tein laukun kaksinkertaisesta Blend Bamboosta, joten muokkasin silmukkamääriä saadakseni haluamani kokoisen laukun. Ompelin laukkuun vetoketjun, jotta sisältö pysyy tallessa kovemmassakin menossa. 

Tein laukun kaveriksi vielä muutaman rusettiponnarin harmaasta puuvillalangasta. Nämä on kivoja, nopeita ja helppoja virkata. Myös näihin on ohje Prinsessajuttu-blogissa. Tein nämäkin omilla silmukkamäärillä, tällä kertaa kahden kokoisia. 

Virkatut rusettiponnarit


Myös paju-neliöistä virkkaamani peitto edistyy, sain kaikki palat virkattua ja pääteltyä ja osan olen jo yhdistänytkin, joten siitä tulossa päivitystä kunhan saan valmiiksi asti.

Ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille!


2 kommenttia: