sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kranssi ja virkattu ruusu

Heippa!

Loppukesästä kävimme veljeni kanssa mummin luona kylässä ja vein mummille tuliaiseksi tämän kranssin. Olen tehnyt tämän jo aiemmin, mutta nyt se pääsi lahjaksi mummille. Sain samalla vihdoinkin kuvattua sen kunnolla kun oli riittävä valaistus ja kiva ympäristö.


Kranssi on tehty suodatinpusseista tehdyistä "ruusuista" ja koristeeksi tein rusetin pienestä kankaanpalasta ja juuttinarusta. Yksinkertainen ja mielestäni kaunis koriste. Nämä ovat kauniita myös kun pujottelee ledvalot tuonne joukkoon, sopii hyvin esimerkiksi joulukoristeiksi. (Nyt voi jo hyvällä omalla tunnolla alkaa puhua joulukoristeista ja askarteluista.<3)Kranssin lisäksi vein mummille myös virkatun ruusun, jonka ohjeen pongasin muistaakseni pinterestistä. Sieltä ainakin löytyy hakusanalla crochet flower tai crochet rose vaikka mitä hienouksia.


Tämäkin oli sellainen nopea ja helppo työ, jota oli kiva tehdä. Lankana tässä on Hjertegarnin Cotton nr.8. Väri on oikeasti vähän pinkimpi kuin miltä se kuvassa näyttää. Näitähän voisi tehdä vaikka minkä värisinä ja tulisi varmasti myös kiva kimppu kun laittaisi useamman ruusun yhteen ja virkkaisi vielä muutaman lehden mukaan.
Meillä alkaa huomenna uuden kodin remontti ja niissä hulinoissa mennäänkin nyt muutama viikko. Postauksia on tulossa varmasti tässä välissäkin, aiheita on vaikka millä mitalla. Ihan pian mulla on askarteluhuone, oon niin innoissani jo nyt! Askarteluhuoneeseen liittyen on tulossa postauksia myöhemmin, kunhan huone on edes kutakuinkin valmiina. 

Nyt vielä vähän pakkailemaan ja sitten nukkumaan, että jaksaa töiden jälkeen remppailla.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti